جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

چهار تبعه چینی به اتهام عکاسی از جنگنده‌های رافال در یونان دستگیر شدند

چهار تبعه چینی به اتهام عکاسی از جنگنده‌های رافال در یونان دستگیر شدند رسانه یونانی‌ زبان گزارش داد چهار تبعه چینی به دلیل عکاسی از جنگنده‌های رافال نیروی هوایی یونان دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 09
کد خبر: ۲۸۳۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، چهار تبعه چینی از جمله ۲ مرد، یک زن و یک مرد جوان در تاناگرا یونان، به دلیل عکاسی از جنگنده‌های رافال F۳R نیروی هوایی یونان و واحد رزمی ۱۱۴ دستگیر شدند.

روزنامه یونانی «پروتو تما» نوشت: «این چهار نفر ابتدا توسط نیروهای امنیتی صنایع هوافضای یونان شناسایی شدند و از آنها خواسته شد که آنجا را ترک کنند. در عوض، آنها به یک پل در همان نزدیکی نقل مکان کردند و بدون توجه به هشدارها، به عکاسی از تاسیسات این واحد و همچنین واحد رزمی ادامه دادند.»

این گروه چهار نفره به پلیس محلی تاناگرا منتقل شد. مقامات مقدار زیادی سوژه‌های عکاسی پیدا کردند و در حال بررسی این موضوع هستند که آیا این صرفا یک رخداد بوده یا بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای جمع‌آوری اطلاعات است.

این رسانه یونانی زبان افزود: «زمانی که چهار فرد با ملیت چینی در حال عکاسی از تاسیسات حساس نظامی در منطقه تاناگرا شناسایی شدند، وضعیت هشدار در این منطقه صادر شد. سپس اقدامات آنها مشکوک تلقی شد و نگرانی‌هایی را در مورد جاسوسی ایجاد کرد زیرا گزارش شده تصاویری که آنها ثبت کرده‌اند شامل جت‌های جنگنده رافال نیز بوده است.»/مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار